Disruptive Missions

Aktiver dine kerneværdier i dit brand – brug CSR

Sig hvad du gør, og gør hvad du siger. Kunder og medarbejdere straffer i dag virksomheder hårdt for diskrepans mellem handling og ord. Når virksomheder køber sig aflad med den ene hånd for hurtig PR, mens virksomhedens DNA og kultur modarbejder formålet.

Motivation og fastholdelse

Vi søger alle autenticitet og et higher purpose på vores arbejdsplads. Hos vores ledelse i en alt mere selviscenesættende verden, hvor vores identitet er dybt forankret i hvilke værdier vores arbejdsplads repræsenterer. I en hektisk verden, hvor vi ikke har tid eller mulighed for at fordybe os i et andet higher purpose. Vi køber helst den gode historie  om de produkter og services vi investerer i.

Manifestér selskabets værdier i konkrete projekter, der engagerer alle stakeholders

20 år i en finansverden, der stadig kæmper med imageproblemer, har lært mig, at der findes ingen quick fixes. Kun det lange seje træk, hvor det kan betale sig at manifestere virksomhedens kerneværdier i konkrete projekter og aktiviteter, der gang på gang engagerer alle stakeholders. At man konsistent gør det man siger, og siger det man gør. Fiat, Apple, Google, SAS, IKEA har betalt dyrt på bundlinien for den lektie.

Frivillighed og et higher purpose alignet med selskabets værdier

Ligestilling og velgørenhed er to områder, hvor det er relativt let at engagere hele stakeholdergruppen. Den danske velfærdsmodel er under ud- eller afvikling om man vil. Vi har ikke råd til at fastholde hinanden i drømmen om de gode gamle dage, hvor det offentlige tog sig af alle i nød. Der skal nye løsninger til, hvor vi samskaber innovative sociale løsninger, der inkluderer både erhvervslivet og civilsamfund. I tillid og samlet i en fælles forståelse for, at det er i samfundets, virksomhedernes og de udsattes bedste interesse at arbejde tættere, mere effektivt og ikke mindst billigere.

Når virksomhederne aktiverer sine kerneværdier, skabes kontinuerligt en levende, relevant forbindelse til virksomhedens DNA og brand og ikke mindst øges sandsynligheden for, at dine medarbejdere, kunder, investorer og samarbejdspartneres fastholdes og loyaliteten opbygges.

I starten er det disruptive, pludselig er det mainstream.
Unge hjemløse og fokus på, hvad kvinder kan gøre for at nå deres fulde potentiale var for to år siden disruptive. Det er næsten mainstream nu.

Læs hvordan en lang række virksomheder har tænkt ud af boksen og skabt indre værdi i deres brand på Hellebro.