Hvem er Eva Riedel

EvaRiedel_portrait

Eva er en stærk, engagerende marketingchef, kommunikator og leder, der kontinuerligt skaber kreative, digitale løsninger og indhold, både for BtB og BtC, og dermed vækst og direkte målbare resultater såvel på bundlinien som direkte i brandets værdi.

Efter over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen hos bla. Aberdeen Asset Management, Alfred Berg Asset Management og SEB Asset Management, er Eva fokuseret på, hvordan kvinder tager ansvar for deres egne karrierer og ikke mindst vores muligheder for at hjælpe yngre kvinder.

I et forsøg på at påvirke perspektiveringen af ubalancer i ligestillingen udviklede hun i marts 2015 den succesfulde konference “Hvad bruger magtfulde kvinder deres magt til?”, der med stor succes gentaget i flere europæiske lande.

Som udløber af den danske konference stiftede hun kvindenetværket Businesskvinder Danmark som et samlingspunkt for professionelle kvinder, der gerne vil påvirke udviklingen i et forpligtet fællesskab. Berlingske Businesskvinder er et naturligt next step i hendes engagement i kvindesagen.

Eva er derudover stifter og bestyrelsesformand for værestedet for unge hjemløse Hellebro. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hver dag hjælper 100-120 unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.

Drevet af en overbevisning om, at det er muligt at balancere profit med CSR-stærke værdier, som sustainability, gender equality og unik social innovation, er hun en sand brand ambassadør. Eva arbejder passioneret med omdømmeledelse, balance og samskabelse, der altid rykker på bundlinien, hvad enten hun arbejder med ekstern brandbuilding (PR og social media), udvikling af, eksekvering og intern forankring af kommunikation- og marketing strategier eller konkrete CSR-projekter, der er tæt alignet med virksomheders DNA.