Hvem er Torben Salomonsen

TSalomonsen_bwTorben er uddannet journalist og har oparbejdet betydelig erfaring med kommunikationshåndtering gennem sit virke som ekstern rådgiver i en række danske selskaber. Han har fokuseret på at motivere direktører og selskaber til at kommunikere mere – og mere tydeligt over for alle interessenter omkring sig. Det handler om at turde stikke næsen frem, være ærlig og bygge hele sin kommunikation op om et professionelt fundament, hvor værdier, resultater og visioner er faste bestanddele.

Masser af selskaber lever et stille liv, enkelte har måske brændt fingrene på klassiske medier eller sociale medier, men fælles for dem er, at de skal overbevises om kommunikationens effektfulde væsen. At der er værdi at hente ved at fortælle om succes – og også om fiasko – hvis bare man har styr på sagerne. Rådgivning af direktører og det øvrige ledelseslag på denne front handler om argumenter, professionalisme og den berømte kemi, der skaber tryghed hele vejen rundt.

Torben har i en lang årrække arbejdet på dagbladet Børsen som både skrivende journalist og nyhedschef. De seneste seks år har han været partner i kommunikationsbureauet Capital Relations, der er specialiseret i finansiel kommunikation. Torben har løst kommunikationsopgaver for en lang række selskaber samt stået for pressehåndtering, intern kommunikation og rådgivet i krisesammenhæng i både den finansielle sektor, ejendomsbranchen og industrien.

Torben er desuden bestyrelsesmedlem i Hellebro, der er et værested for unge hjemløse. Hellebro er en privat non-profit velgørende forening, der med engageret indsat fra over 30 frivillige og samarbejdspartnere i erhvervslivet hver dag hjælper 100-120 unge hjemløse tilbage til bolig, job og uddannelse.