Hvem er Disruptive Communications?

Disruptive Communications består af Torben Salomonsen og Eva Riedel, der gennem de sidst mange år har arbejdet tæt sammen og fra hvert sit perspektiv har oplevet, hvordan virksomheder ikke får nok ud af deres investeringer i CSR.

Eva Riedel portrætspace

Kontakt
Eva Riedel
Disruptive Communications
Mail evariedel@disruptivecommunications.com
Mobil 20 94 44 12

Efter over 20 år som head of marketing, communication og de seneste år CSR i finansverdenen hos bla. Aberdeen Asset Management, Alfred Berg Asset Management og SEB Asset Management, har Eva stor erfaring med at skabe værdi i brand såvel som på bundlinjen. Hun har udviklet og skabt Berlingske Businesskvinder for at hjælpe kvinder med at tage ansvar for deres egne karrierer. Lær Eva bedre at kende her.

 
Torben Salomonsen portrætspace

Kontakt
Torben Salomonsen
Disruptive Communications
Mail torbensalomonsen@disruptivecommunications.com
Mobil 20 47 68 08

Torben er uddannet journalist og har oparbejdet betydelig erfaring med kommunikationshåndtering gennem sit virke som ekstern rådgiver i en række danske selskaber. Han har fokuseret på at motivere direktører og selskaber til at kommunikere mere – og mere tydeligt over for alle interessenter omkring sig. Det handler om at turde stikke næsen frem, være ærlig og bygge hele sin kommunikation op om et professionelt fundament, hvor værdier, resultater og visioner er faste bestanddele.
Lær Torben bedre at kende.